Vermist

Vermissingen

Daan is in verwarde toestand op de trein naar Zwolle vertrokken vanaf NS Centrum Almere om 11:00 uur.
René is een blanke man, 78 jaar, 1.85 cm lang, sportief/slank postuur, bruine ogen grijs haar en is bril dragend.
Onttrokken uit civiel toezicht sinds 4 december 2019 uit Lelystad is Marley BEEKS (11 jaar). Meisje, blond haar, blauwe ogen, goudkleurige jas. Met vader, blank, rode trui.
Leon Hofman heeft op dinsdagochtend rond 07:00 uur de stoptrein van station Valkenburg (L) naar station Maastricht genomen.
Sinds zondag 24 november 2019 zoekt de politie naar de Poolse Adam Szkwarek. Hij verdween rond 23.00 uur uit Amerongen. Er bestaan zeer grote zorgen over zijn gezondheid.
Betrokkene is na een bezoek woensdagavond 20-11 aan Waalwijk vanaf het busstation Waalwijk vertrokken. In de nacht van 20 op 21 november heeft hij voor het laatst telefonisch contact gehad.
Vermiste is op 16 november gaan stappen in Amsterdam. Daarna niets meer van hem vernomen.
Tanja leeft erg op zichzelf en is niet actief op sociale media. Er zijn geen verklaarbare aanwijzingen die haar plotselinge vertrek verklaren.
Denise van 13 jaar vermist vanuit een zorginstelling in Meppel. Denise heeft rond 17:00 uur de locatie verlaten waarna er direct naar haar is gezocht door medewerkers van deze instelling.
Sinds zondag 20 oktober is er niets meer vernomen van Naima Jillal. Ze is 52 jaar. Er is een vermoeden dat zij slachtoffer is geworden van een misdrijf.

Urgente vermissingen
No records found.

Amber Alerts
No records found.

Vermissingen die niet meer actueel zijn (zie archief)