Activiteiten 2020

11, 12 januari 2020, Kampen, dit weekend stond in het teken van het zoeken naar een vermiste vrouw in de IJssel. Door gebruik te kunnen maken van geavanceerde sonarapparatuur konden de gemaakte beelden met een live stream worden doorgezet zodat specialisten vanaf thuis live mee konden kijken. Daarnaast konden we de opgeslagen beelden met het G-SAR systeem verder analyseren doormiddel van Artificial Intelligence.
Op 13 januari heeft de politie haar lichaam kunnen bergen. Wij wensen de familie sterkte met het verwerken van dit verlies.

September 2020, Amersfoort, na jaren lang in de LDM (Landelijke Deskundigheids Makelaar database) te hebben gestaan. Hebben we ons uit laten schrijven van deze database. Om in deze database te staan teken je bij de politie voor een aantal gedragsregels. Deze gedragsregels zorgden er voor dat we in zekere zin op een zijspoor werden geparkeerd. En dat we in veel gevallen families niet konden helpen bij het zoeken.

Dit is nu veranderd, we zoeken nog steeds in overleg met de politie, alleen hebben we geen last meer van de beperkingen.