Vermissing Angelique Vis-Raas

S-GRAVENPOLDER, 13 augustus.

Op maandag 13 augustus 2018 omstreeks 10.00 uur is Angelique Raas, in depressieve toestand , vertrokken vanaf huis. Ze is weggereden in een zwarte Suzuki Alto voorzien van het kenteken 05-JB-DS. Zij is vertrokken zonder legitimatie, telefoon en geld. Er is daarna niets meer van haar vernomen.

2 september heeft Reddingsorganistie Zeeland met honden gezocht. Onafhankelijk van elkaar hebben 5 honden aangegeven. Op vrijdag is dat nog door een hond van RH-SOS bevestigd.

1 september hebben we een sonartraining verzorgd voor Reddingsorganistie Zeeland, na kort contact is er besloten om 9 september zowel met sonar als met de duikers van de Dutch Forensic Divers te gaan kijken. Een aantal verdachte locaties zijn afgeboeid en met duikers gecontroleerd. Hiermee hebben we een aantal locaties kunnen uitsluiten.

Op 15 september hebben we het zoeken met Reddingsorganistie Zeeland een vervolg gegeven. Hierbij hebben we 2 nieuwe locaties kunnen vaststellen. Eén van deze locaties is door Rijkswaterstaat bekeken en in zekere zin uitgesloten. De met magnetometer onderzochte locatie gaf een hoog ijzergehalte en wordt nog met duikers gecontroleerd.

Op 20 september vond een landbouwer in de buurt van Turnhout het lichaam van Angelique.

Wij wensen de familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.